Franky interjú

2016.10.12. - -

 

A siófoki Palace Club rezidens lemezlovasával készítettük soron következő interjúnkat.

A sokadik siófoki szezonodat zártad mint Palace rezidens, milyen volt az idei nyár?

Sziasztok. Úgy érzem ismét egy remek szezont zártunk Siófokon, annak ellenére, hogy rettentően változékony volt az időjárás. A Plázsnak is köszönhetően pezsgett a város, így az éjszakai bulik is. A péntekeket emelném ki leginkább, amikor Metzker Vikivel pörgettük a Palace arénát hajnalig. Őrült jó bulik voltak!Idén Pixával jelent meg közös "Shake it Rave it" c. dalotok, hogyan jött a közös munka?

A Shake It Rave It egy futurehouse dal, ami már korábban elkészült. Egy közös fellépés után tetszett meg neki, átküldtem neki a sávokat, amire azonnal azt mondta, hozzunk ki belőle valami elvetemültet. Úgy hisszük ez sikerült, ez egy future bass változat, ami jónéhány fesztivál nagy kedvence lett idén.Mikorra várható friss megjelenés?

Azóta már két dal megjelent, az egyik So Dizzy, a másik Funky Groove címmel.
A "So Dizzy" a siófoki Palace Dance Club őrületes nyárnyitó buliján debütált májusban, több verzió is készült belőle, az Original Mix minden szettbe könnyedén beilleszthető, míg a Loving Arms Remix a már jól ismert formáció egyedi stílusjegyeit hordozza. A Mr. Jászai Remix egy minimal verzió, míg személyes kedvencem a Club Re-Think, ami minden bulimban óriási energiát pumpál a tánctérre!
Az ismerős dallamra épülő izgalmas újdonság "Funky Groove" címmel augusztusban jelent meg. A Club Mix mellett, ami a ma divatos minimál stílus jegyeit hordozza, készült egy Funk Re-Think is, ami a nevéből adódóan egy lazább funkhouse darab! Országszerte több klubban is rendszeresen felcsendül, aminek rettentően örülök.
A következő megjelenés "Let It Go" címmel a hetekben várható, stílusában hasonló lesz, mint a Funky Groove, nem nevezetes, de ismert dallamot sokan fognak benne felfedezni.Ősz/Tervek?

Szerencsésnek mondhatom magam, nagyrészt tele a naptár, idén a szokásos Siófok utáni pihenés is elmaradt. Nagyon sok a program, a teendő már most szeptemberben is. Több országjáró turnémmal ilyenkor nyár után az őszi/téli klubokat járom. Rengeteget dolgozunk az encsi rezidenciámon is, az Infinity bulik hangulata kiváló, és elég ígéretesnek mutatkozik a programok terén is.
Zenei vonalon is várható még minimum két megjelenés idén, már tesztelem a dalt az éjszakában, úgyhogy remélem sokan látogattok meg majd a bulikban is.A frissen megjelenő Let It Go promo videója:www.facebook.com/djfranky.hu/videos/10157384879705276

Slideshow a nyárról: www.facebook.com/djfranky.hu/videos/10157237328390276