Karanyi amerikai gospelénekessel vette fel az életet ünneplő új dalát

2013.10.17. - -

 

Karanyi legutóbbi, Hello (I Gotta Run) című slágerében Fehér Balázs, a Carbonfools énekese hallható, az új dalát viszont egy amerikai gospelénekessel, Big Johnnal készítette a producer. A Celebrate Life várhatóan december első hetében jelenik meg, addig is egy rövid ízelítőt mi már tudunk mutatni belőle.

"A dal a flow élményről szól, egy örömteli zene az élet-utazásról és az optimizmusról. Régi vágyam volt, hogy egyszer ezt az örökérvényű érzést valamilyen művészeti formában ki tudjam fejezni. Mindezt Big John hangja és optimista, vidám karaktere nagyon jól átadja és ezzel egy rendkívül pozitív, szerethető életérzést sugároz a dal. Több hónapja folynak a kislemez előkészületei, és minden ízében nemzetközi produkció lesz: az énekes amerikai, a dal felvételei részben Bécsben zajlottak, a videoklipje pedig Barcelonában forog majd és készül javarészt spanyol stábbal és modellekkel” - meséli Karanyi.A Celebrate Life klipjét Kostil Danila rendezi, akivel Karanyi már régóta szeretne együtt dolgozni."A videó minden túlzás nélkül igazi vizuális orgazmus lesz” - ígéri a producer.

A videoklip és az online kislemez egyszerre jelenik meg, a tervek szerint december első hetében. Utóbbin a dal fél-akusztikus verziója is helyet kap az ünnepekre való tekintettel.

És hogy milyen lesz a dal? Íme egy igen rövid, de annál felemelőbb részlet:
soundcloud.com/karanyi/karanyi-w-big-john-celebrate-1Forrás - Recorderblog:
www.recorder.blog.hu/2013/10/07/amerikai_gospelenekessel_vette_fel_az_eletet_unneplo_uj_dalat_karanyi