Lányok szamuráj karddal, gépfegyver és amerikai gospel énekes Karanyi érkező videóklipjében

2013.11.28. - -

 

Idén januárban tért vissza négy év kihagyás után Karányi Dani a ’Hello’ című nagysikerű kislemezével (Fehér Balázs közreműködésével) és hamarosan érkezik az új dal is, ’Celebrate Life’ címmel. A december 6-án debütáló ’Celebrate Life’ - amit az amerikai gospel énekessel, John Whitfield-el készített a magyar elektronikus zenei producer – videója, szokatlan képi világgal fog rendelkezni.

"Az eredeti koncepcióm az élet igenléséről és a flow élményről szól, ami egy nehéz ügy, mert semmiféleképpen nem akartam közhelyesen megfogalmazni, vagy túláradóan bemutatni zeneileg. Az énekes pedig, John autentikus amerikai gospel előadó, hihetetlen jó érzékkel” mondja Karanyi a dal koncepciója kapcsán. A dal több vonatkozásában is nemzetközi színvonalú: a videóklipet november végén Barcelonában spanyol-magyar koprodukcióban forgatták többek közt egy dán modellel, valamint a stúdiófelvételek egy része Bécsben készült.

“A videóklip kapcsán olyan rendezőt kerestünk, akinek markáns stílusa van, képes átértelmezni a dalt vizuálisan és nemzetközi színvonalú. A videó egyszerre lesz lágy de ugyanakkor merész és vad, ami egy bő négy perces vizuális orgazmussá teszi a dalt szuperlassításokkal és bizarr kompozíciókkal.” A videóklipet Kostil Danila rendezi.

A Celebrate Life kislemez és videó egyszerre jelenik meg december 6-án, majd 24-én szenteste egy új, ingyenesen letölthető verzió is érkezik a dalból.


Karanyi On (Mixtape November 2013):
www.soundcloud.com/karanyi/on