27. alkalommal kerül megrendezésre a zürichi Street Parade. Mottója: Culture of Tolerance

2018.08.07. -

A 2018-as Street Parade mottója:

A tolerancia kultúrája

 

Közeleg az év legszínesebb zenei eseménye. 2018. augusztus 11-én a 27. Street Parade love mobiljai a Zürichi-tó körül fognak dübörögni. Az idei év mottójával – "A tolerancia kultúrája" – az esemény szervezői azt kívánják bemutatni, hogy a techno toleráns kultúra, amely a társadalmunk fontos alkotóelemévé fejlődött.

 

 

 

A techno olyan kultúra, amely a társadalmi toleranciát képviseli vallásra, szexuális beállítottságra, bőrszínre és érdekcsoportokra való tekintet nélkül. A Street Parade kiváló példa arra, hogy a toleráns hozzáállás képes arra, hogy összehozza a legkülönbözőbb származású embereket, és pozitív dolgokat érjen el. Az egymás felé való nyitottság, az odafigyelés és egymás tisztelete – más szóval a toleráns viselkedés – kulcsfontosságú a közös békés jövő szempontjából.

"A tolerancia kultúrája" továbbá elősegíteni hivatott a kreativitást és ráébreszti az embereket arra, hogy a Street Parade keretében a klubkultúra számtalan kreatív elméje dolgozott keményen és adott fontos impulzusokat. Maga az UNESCO is kiemelte az eseményt, és a zürichi technokultúrát a világ szellemi kulturális öröksége közé sorolta. A house és a techno, valamint minden elektronikus zene és digitális művészet mostantól a kulturális örökségünk szerves része, és folyamatosan jelen lesz a jövőben a modern zene többi műfajával együtt. Továbbra is vibráló underground, ugyanakkor a szubkultúra korábbi tagjai a nemzetközi listákat ostromolják: a house és a techno kultúra virágzóbb mint valaha, mi pedig várjuk, hogy új világokba tekinthessünk be miközben továbbra is kitartunk a house és a techno szeretete mellett.

A Street Parade-en békésen, tiszteletteljesen és önfeledten ünnepeljük az életet és az életörömöt teljes mértékben "A tolerancia kultúrája" mottó jegyében. A Street Parade 1992 óta szemlélteti a szeretetet, a békét, a szabadságot, a nagyvonalúságot és a toleranciát a house és a techno műfaj kedvelői között.

 

 

 

Grafika Ona Sadkowsky zürichi művésztől

Az idei Street Parade posztere, amelyet a zürichi művész, Ona Sadkowsky tervezett, azonnali hatást kelt. "Lenyűgözött a Street Parade, gyakorlatilag a fesztivál helyszínén nőttem fel, most pedig büszke vagyok arra, hogy az esemény részese lehetek" – mondja a 26 éves lelkes rajongó. A vizuális munkák nem csak a Street Parade-en lesznek láthatók, hanem az M-Budget energiaital dobozain is.

>ona-sadkowsky.com

 

 

 

"Állatidomár" szerezte a himnuszt

A Street Parade hivatalos himnuszát az Animal Trainer nevű DJ-producer páros szerezte. A duó által megkomponált kifinomult technoid zenei alapot számtalan szintetikus és akusztikus hanghatás fűszerezi.

>Kérésre szívesen rendelkezésére bocsátjuk a himnuszt.

 

 

 

Nemzetközi top kiadók és zürichi klubok

Két globális kiadó – a nemzetközi szinten is népszerű dance kiadó, az Elrow és a The BPM Festival – szintén részt vesz a felvonuláson. Az Elrow a saját világát teremti meg a Bürkliplatzon egy látványos show-val, a BPM Festival pedig saját love mobillal lesz jelen. Ugyanakkor a zürichi klubok, a Supermarket, a Klaus és a Club Bellevue 26 másik csapattal együtt fog gyalogos sebességgel haladni a tömegben. Összességében 30 teherautóról lesz hallható az elektronikus zene minden stílusa a deep house-tól a hardstyle-ig.

 

 

 

Paul Kalkbrenner, Joseph Capriati, Seth Troxler, Nicole Moudaber és további 200 DJ

A látogatókat ismét kiváló minőségű line-up várja. A világ legnépszerűbb DJ-inek neveit hirdetik az idei rendezvény szalagcímei. Az összes DJ, akár világsztár, akár ígéretes újonc, támogatja a Street Parade eszmeiségét, és díjmentesen lép fel.

 

 

 

be-at.tv és TeleZüri: Global TV reporting

A korábbi évekhez hasonlóan, a Street Parade élőben közvetít világszerte tizenegy órán keresztül.

A be-at.tv, a világ legnagyobb fesztiválközvetítője ismét felszerelkezik, és négy csatornán fogja sugározni a lenyűgöző képeket. Világszerte 15 millió nézőre számítunk. Hosszú távú médiapartnerünk, a TeleZüri a tavalyi évhez hasonlóan idén is négy órát közvetít élőben a hálózatán, és esténként pedig bemutatja a népszerű "best of" programokat.

 

 

 

Hét színpad - hét világ

Az útvonal mentén hét színpad teszi teljessé a zenei válogatást délután 1 óra és éjfél között. Miközben nemzetközi sztárok lépnek fel a két fő színpadon a Bellevue-n és a Bürkiplatzon (Elrow World), a többi színpad svájci zenészeknek van fenntartva.

 

 

 

Lelkes OK

A Street Parade szervezőit lenyűgözte a sok pozitív input és üzenet a világ minden tájáról. A várossal és a szponzorokkal való együttműködés – különösen az "M-Budget" bemutató partnerrel, és a "medica", az "Opel", a "Smir-noff" és a "Heineken" fő szponzorral – igazi inspiráció volt a jövőre, és a lelkes csapatban való kreatív együttműködésre nézve. Idén a "20 Minuten" és a "Sunshine Live", Németország két legnagyobb, elektronikus zenével foglalkozó állomása is csatlakozott a médiapartnereink köréhez.

 

 

 

 

 

In Engilsh:

 

Motto of the Street Parade 2018:

 

CULTURE OF TOLERANCE

 

The most colourful music event of the year is just around the corner. On 11 August 2018, the Love Mobiles in the 27th Street Parade will be rolling around the Lake Zurich basin. With this year's motto «Culture of tolerance», the event organizers want to show that techno is a tolerant culture that has developed into an important component of our society.

 

Techno is a culture that represents tolerance in society, irrespective of religion, sexual orientation, skin colour or interest group. The Street Parade is a prime example of the fact that a tolerant attitude can bring together people of all different origins and achieve something positive. Opening up to each other, listening, respecting each other - in other words, living out tolerance – is the key to a common, peaceful future.
«Culture of tolerance» is also intended to stimulate creativity and make people aware that, within the Street Parade, countless creative minds in the club culture have worked hard and provided some important impulses. UNESCO itself has highlighted this scene and recognized the techno culture of Zurich as part of the world's Intangible Cultural Heritage. House and techno, all electronic music and digital art have now become an established part of our cultural heritage and will have a permanent place in the future, along with other genres of modern music. It is still vibrating underground, and at the same time, former members of the subculture are racing up the international charts: house and techno culture are more alive then ever before, and so we look forward to new worlds whilst still upholding our old love of house and techno.
At the Street Parade, zest for life is celebrated peacefully, respectfully and with abandon, in line with the motto «Culture of tolerance». The Street Parade has been run since 1992 as a demonstration of love, peace, freedom, generosity and tolerance on the part of the house and techno scene.

 

Artwork by Zurich artist Ona Sadkowsky
The design of this year's Street Parade poster, created by Zurich artist Ona Sadkowsky, makes an immediate impact. «I've always been fascinated by the Street Parade. I've practically grown up on the festival site and now I'm proud to be part of the event», says the 26-year-old enthusiastically. The visuals will be featured not only on all the Street Parade publicity, but also on the M-Budget energy drink cans.
>ona-sadkowsky.com

 

«Animal Trainer» to produce the anthem
The two Zurich DJs and producers Animal Trainer are responsible for the official Street Parade anthem. The duo is conjuring up a sophisticated technoid musical carpet sprinkled with countless synthetic and acoustic sounds.
>We're happy to send you the anthem on request.

 

International top labels and Zurich clubs
Two labels with a global appeal – the internationally popular dance labels Elrow and The BPM Festival – will be taking part in the procession. Elrow is creating its own world at Bürkliplatz with a spectacular show, and the BPM Festival is providing its own Love Mobile. At the same time, the Zurich clubs Supermarket, Klaus and Club Bellevue plus 26 more teams will be driving at walking pace through the crowds. In all, 30 trucks are taking part, playing electronic music of every style, from Deep House to Hardstyle.

 

Paul Kalkbrenner, Joseph Capriati, Seth Troxler, Nicole Moudaber and another 200 DJs
Visitors can look forward to a top-quality line-up once again. The most popular DJs in the world today will be headlining this year's event in the city on the Limmat. All the DJs, from world stars to promising newcomers, are going along with the spirit of the Street Parade and appearing for no fee.

 

be-at.tv and TeleZüri: Global TV reporting
As in the previous year, the Street Parade will be broadcast live for eleven hours worldwide. be-at.tv, the world's largest festival broadcaster, will be setting up again and broadcasting impressive images on four channels. Up to 15 million viewers are expected globally. Our long-standing media partner TeleZüri will be broadcasting four hours live from the route on its network, as it did last year, and also showing the popular «best-of» programme during the night.

 

Seven stages – seven worlds
Seven stages along the route are rounding off the varied selection of music from 1 pm to midnight. Whilst international headliners are appearing on the two main stages at Bellevue and Bürkliplatz (Elrow World), the remaining stages are reserved for Swiss music-makers.

 

An enthusiastic OK
The organizers of the Street Parade have been overwhelmed by the positive input and messages from all over the world. The collaboration with the city departments and sponsors, especially the presenting partner «M-Budget» and main sponsors «medica», «Opel», «Smirnoff» and «Heineken», has been an inspiration to look to the future and to work creatively in an enthusiastic team. This year, «20 Minuten» and «Sunshine Live», Germany's biggest station for electronic music, have also joined our line-up of media partners.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 08/11

Belváros, Zürich, Svájc

27th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Szombat, Zürich, Svájc

Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian / Ronny Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

27th Street Parade - Culture of Tolerance

2018.08.11. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Joris Voorn, Tale Of Us, Loco Dice, Joseph Capriati, Pan-Pot, wAFF, Eats Everything, Tini Gessler, Bastian Bux, Andres Campo, Andrea Oliva, Nic Fanciulli, Gil Everest, Nici Faerber, Ronny Grauer, Marco Capone, DJerry C, Marco Berto, Vanita, Le Roi, San Marco, Anthik, Andy Katz, Jamira Estrada, Ken Benovi, Wassily, Sensu, Two Waves, Cella, Garance, Null + Void, Soame, Gianni Callipari, Definition, Dario D'attis, Jimi Jules, Manon, Reto Ardour, Ezikiel, Andhim, Animal Trainer, Dubfire, Nicole Moudaber, dk Daniel & Kurt, Aitor Robles, Marek Kay, F.E.M. Ensemble, Night Talk, Angie Taylor, Thomas B, McCoy's S.U.N. Project, Murciano, Luciano, Kantarik, Sanja, Kellerkind, Alain Delay, Thomi B, De La Swing, Manuel Moreno, David Aurel, Ilona Maras, Oliver Aden & Luis Cruz, Sydney Dry, Pitri Heil, Cosmix 2.0, Aaron Khaleian / Ronny Aaron Khaleian, Adam Ellis, Agent C., Alfred Heinrichs, Andy, Anyken, Arado, B.K., Basement Brothers, Bass Hours, Black Spirit, Brandee, Bynomic, Calou, Frantic / Carol Fernandez, Chris.P, Claz, Cosimo Mele, D-Joker, D.M.G, Danny Carls, Darius, Darren Porter, Dave Hard, Dave Rook, De La Maso, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), DJ Fly-D, Djulian, Dream, Emilian, Fabio Florido, Ferry Tale, Flowboy, Fly, G.P., George Lamell, Hartmann, Hellchild, Hildi, Jean Pearl, Jerome Anthony, Joe T Vannelli, Joel Fabrice, Johan Gielen, Jose Maria Ramon, Juffy, K-Base, Klangkünstler, Kloë Braun, Laser Lele, Leeroy, Leventino, Liquid Soul, Lupo di Mare, Madwave, Makcim, Max, MC Democian, MC Stephen Davis, Monkey Safari, MoveMental, Mr. Da-Nos, Nade, Nanotek, Nightwalker, Nora En Pure, Pat Farrell, Patrick Vanto, pavl, Pearl, PFW Allstars, Phil Praise, Piranattack, Quicksilver, RamSal, Randy, Raphael Raban, Renisound, Roberto Barone, Robin Tune, Roger M, Rolf Imhof, Roman Klinger, Romano Corsini, Ron, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam Madi, Screech, Sean Tyas, Sei B, Shinouda aka Djane Cämix, Solarstone, Sonidy, Sons Of Maria, Spacekid, Stallo, Stephanie, Steven Stone, Sven May, Taylor & Clarke, Technology, The Lakeman, The Old Dropers, Thomas Lizzara, Tito Torres, Tomcat, Tripple-O, United Levels, Visionkids, Wankelmut, X-Bone, Xicu Portas live, Z-Groove

25th Street Parade - Zurich is Unique

2016.08.13. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Deepend, Ecko, Hvitling, Javi Row, Loco Dice, Pr3snt, Robin Tune, Simoki, Dr. Motte, 2Ways of Faded, Adrima, Alex Austin, Allen & Envy, Aly & Fila, Andrea Bonomelli, Anthik, B.B.H., Bartek, Black Spirit, Bonzai, Buenjy, Bynomic, BämBäm, C-Syde, Frantic / Carol Fernandez, Carry Luke, Chriss, Cloud Seven, D-Joker, DBN, DJ Mico & MC Tiramisu, DJerry C, Dan Daniels, Miss D-Star, Dan Stone, Dani Fabrega, Daniel Lopergolo, Danomusik, Dario, D'Attis, Dark Headz, Das Duo, Dave Hard, David Bachetti, Decibel Artforce, Dee Strike, Deyan, Dimitri, Driftmoon, E.X.E.C.U.T.E., El Alusinante, Emotion, Enrico Valenti, Faith, Federico Gardenghi, Ferry Tayle, Flowboy, Fly, Frank Live, G.P., Gil Everest, Giuly, Gollum, Hardblast, Hardfunction, Housetier, Hypercat, INTRESSTandLOUIS, Jair, Tierrez, Jay Frog, Jayson Garreth aka DJ Jerome, Jumpgeil, Kellerkind, Key Jay, King Küng, Kloë Braun, Lara feat. Cholon & Babag, Laser Lele, Le Shuuk, Leeroy, Leventino, M-Style, MC X-Large, Mad Katz DJ Team, Madwave, Mainpower, Marlaude, Maxxdrums, Megastylez, MesU.T., Mimmo, Mirco Caruso, Mirco Esposito, Mr. Da-Nos, Myke L, Nanotek, Neilio, Nic & Krevatin, Pac Scherhag, Pat Farrell, Paul Vinx, Peer Kusiv, Phil Praise, Plastik Funk, Raffi Lusso, Rafi Sol, Ramirez Son, Rawflash, Restlezz, Robert Heart, Rolf Imhof, Romano Rapeso, Sam, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sean Finn, Sean Tyas, Sergio Mussa, Shuja, Sintica, Sir Colin, Skybase, Sonic Tunez, Soul M, Steven Stone, Sven May, Syno Brothers, Synthesis aka DJ Hypnotic, Tanja La Croix, Taylor & Clarke, Technology, Techrifice, The Big Boys, The Gentleman Rockers, The Old Dropers, Thom Miller, Tito Torres, Tomcat, Tommyknocker, Tripple-O, Tripple-T, Tyrone B Nelson, Valea, Withard aka Sonera, Yuko, Chris Liebing, Richard Judge, Styro2000, Audiofly, Definition, Luca Barletta, Mark Main, Wandervogel, Viola, Enzo Lo Conte, Manuel Moreno, Clambake, Cris, Dave Brinell, Prados & Willhouse, Rav3era, Robin Hassler, Beat Herren, Dave202, Pan-Pot, Bassbüro, Ez3kiel, Madness, Onur Özman, Jackomo aka Jackatek, Art Department, Blackbox, Manon, Yougene, Cut A. Kaos, Silent Sphere, Ben Kaczor, Herr Vogel, Ronald Grauer, Alex Price, Art of Etienne, Felix Kröcher, Steve Lawler, Xv Kilist & Rocco, Dario D'attis, Marco Berto, Story of Tides, Mas Ricardo, Fat Sushi, Infx Madhu Patra, Jimi Jules, Martin Buttrich, Mind-X, Nic Fanciulli, Animal Trainer, Gogo, Le Roi, Carl Cox, Mind Against, XworkX DJs (DeeCello & Fabio Lombardia), Sei B

24th Street Parade - Magic Moments

2015.08.29. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Alle Farben, Animal Trainer, Argy, Deniz Koyu, EDX, Fedde Le Grand, Felix Jaehn, Felix Kröcher, Goldfish, Klingande, Lexer, Luciano, Nakadia, Nick Martin, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Remady, Manu-L, Robin Schulz, Saint Wknd, Steve Lawler, Tale Of Us, The Avener, Tujamo, Wankelmut, Adam De Great, After Grauer, Alain Delay, Alex Austin, Alex Price, Allen & Envy, Amato, Andrea Bonomelli, Anthik, Anyken, Apathy, B.B.H., Bassbüro, Beat Herren, Black Spirit, Blackbox, Bobby Bella, Buenjy, Bynomic, BämBäm, C-Syde, Carry Luke, Cassey Doreen, Chris Sonaxx, CJ Mackintosh, CJ Stone, Clique Of Two, Cornflakes 3D, Cosi Dee aka Chris Jordén, Cozmo, Crin3s, Cruse, Cruz, Cry, D-Joker, Daemonium Anima, Dan Daniels, Miss D-Star, Dani Fabrega, Daniel Portmann, Danny Coleman, Danny Dutch, Dario D'attis, Das Blaz vs. About Clint, Dave Hard, Dave Palmer, Dave202, David Jimenez, Definition, Djane Yuko, Djerem, Driftmoon, E.X.E.C.U.T.E., Emotion, Eve Herbs, Ez3kiel, Faith, Flexfab, Flowboy, Fly, Forsition, Frank Rich, G.P., George Lamell, Gianni Callipari, Gil Everest, Gil Glaze, Guenta K., Hardblast, High Heels Breaker, Housetier, Infx Madhu Patra, Jackomo aka Jackatek, Jamie Lewis, Jamie Shar, Jan Blumingdale, Jimi Jules, Joe Ferretti, Johnny Roxx, Jorn Van Deynhoven, Jorven, Jus Deelax, Kantarik, Kapara, Kellerkind, King Küng, Kyara, Lara feat. Cholon & Babag, Lara Valentina, Laser Lele, Le Baron, Leeroy, Leslie Jaycee, Leventino, Levi Blind, Louie Cut, Lukii, M-Style, Madwave, Manipower, Maka, Manuel Moreno, Marco Berto, Mark Dekoda, Mark Faermont, Marko Liv, Martin Sola, MC X-Large, Me & Her, Mike Kay, Mimmo, Mirco Esposito, Mr. Da-Nos, Mucho Stylez, Murciano, Myke L, R2K, Nanotek, Niall Redmond, Nico Pusch, Nkelo, Nu Pulse, Oliver Forbett, Pad Beryll, Pat Farrell, Patrick Del Costa Meets Danny Disco, Plastik Funk, Primero, Rafi Sol, Raxtor, Replika, Reto Ardour, Rob Gee, Robin Tune, Rockwell Noize, Rolf Imhof, Roman Klinger, S-Brothers, Sachi Toyama, Salon Sombre, Sam, Sandy Warez, Sanja, Satzy, Simoki, Sir Colin, Smash FX, Sonally, Sonoro, Steven Stone, Stomp, Strange:Love, Sven May, Syno Brothers, T-Mo, Tanja La Croix, Taylor & Clarke, Technology, The Beatrockers, The Scriptor, Tito Torres, Tokatko, Tom Blake, Tomcat, Tommy Vee, Toney Dee, Trasher, Whiz Kid, Wildcut, Woody Van Eyden, Work The House DJ-Crew, Zouaoui, Sei B, Frantic / Carol Fernandez

Street Parade - Dance For Feedom

2013.08.10. Belváros, Zürich, Svájc - Zürich, Svájc
Bob Sinclar, Danny Avila, Deniz Koyu, Fedde Le Grand, Kellerkind, Klangkarussell, Luciano, Nervo, Nicky, Romero, Remady, Manu-L, Round Table Knights, Sanja, Sidney Samson, Westbam, Yves Larock, Alex Price, Ali Wilson, Amato, Andrea Bonomelli, Anëk, Anthony S., Avesta, B.B.H., B.K., Bassbüro, Ben Bailey, Benja, Bo51, Brainquake, Break, Bryan Kearney, Bynomic, Bytepunk, BämBäm, C-Flow, Carlos Rivera, Frantic / Carol Fernandez, Cem, Christopher S., Cornflakes 3D, Cozmo, Cruz, D-Joker, Danny Coleman, Dark Headz, Dave Joy, Dave Mcmilner, Dave202, Davepermen, Deelux, Deepack, Deepain, Def:Play, Deneha, Dilly Noises, Dimitri, Dinka, Doctor P., Dragon Suplex, Dream, Dreammaker, Emotion, Enrico Valenti, F-Act, Faith, Faux Tales, Final-X, Flavio Reinhardt, Flowboy, Fly, G-Style Brothers, Geronimo, Gil Everest, GP, Hardstyle Rockerz, Housetier, In-Team, J.Fab, Jair, Tierrez, Jamie Lewis, Jaybee, Jean Babtiste, Jenna & Liv, Jewelz, Scott Sparks, Johnny Roxx, José Parra, Juzz, Kev & Lex, Kevin Da Silva, Kyrill, Redford, La Luna, Lady Tom, Le Baron, Leeroy, Legend B, Liquid Soul, Loco Slickers, Lukii, Mad Morris, Madwave, Manuel Moreno, Marco Berto, Marcosis, Martin, Mas Ricardo, Maximirez, Metaphysical, Mike Väth, Mimmo, Mind-X, Mirko Loko, Miss Flower, Mr. Da-Nos, Mr. Mike, Mr. Rox, Mr. Sim-on, Myke L, Nanotek, Nari & Milani, Nave, Nino, Nico, Nico Provenzano, Nicola Krazimir, Night Talk, Noise, Nonsdrome, Pablo Enzing, Pad Beryll, Passion2elements, Pat Farrell, Patric La Funk, Phil Z'viel, Philippe Rochard, Plastik Funk, Purple Project, Ralph Good, Ray Douglas, Rearte, Reto Ardour, Robin Tune, Rolf Imhof, Roman Klinger, Sachi Toyama, Salt & Fire, Sam, Sandro Locco, Satzy, Scare, Sean Tyas, Seven, Sid E Fin, Simple, Sir Colin, Smash FX, Snowman, Sonoro, Sonos, Stephan D., Tanja La Croix, Taylor & Clarke, Terry Pardini, The Pitcher, Tito Torres, Tom Blake, Toney D., Tonton, Ton Gomez, Trinidad, Whiz Kid, Words R Dead, Zay, Sei B