BELOCCA MASTERCLASST INDÍT BUDAPEST BELVÁROSÁBAN

2021.10.21. -

BELOCCA MASTERCLASST INDÍT BUDAPEST BELVÁROSÁBAN


Belocca nem csak a hazai techno élet, hanem világ szinten is a szcéna egyik legismertebb alakja, akinek 
trackjei  a 21 éves zenei produceri pályafutása alatt számtalanszor a Beatport Top10-ben (és többször az 1. helyen) landoltak, azokat nem hiába játsszák  többek közt  Carl Cox, Richie Hawtin, John Digweed, UMEK, Joris Voorn, vagy  Mark Knight.

Ennyi év után elérkezettnek látta az időt, hogy megossza munkamódszereit, műhelytitkait, ezért a PRODUCER SCHOOLlal közösen kidolgoztak egy 4 alkalmas masterclasst, ami a zene készítést helyezi középpontba. A képzés szoftver független, és a kezdő és a haladó  zenei producereknek is egyaránt érdekes, és hasznos tippeket, módszereket tartalmaz.

Láthatjuk majd,  hogyan épít fel egy tracket a nulláról, bemutatja a használt sampler és szinti plugineket, megmutatja, hogyan készíti a dallamokat, valamint a módszereket, amiket ötlettelenség esetén alkalmaz. Segítséget kapunk a felépítéssel kapcsolatban és láthatjuk a mixing folyamatokat, hogy mitől, és miért is szólnak úgy a Belocca trackek!

A produceri dolgokon túl  szó lesz a zenék kiadásairól, a fellépések szervezéséről,
valamint a dj-zéssel kapcsolatos szakmai fejlődéshez és a sikerhez szükséges elkerülhetetlen teendőkről, s mindezek lelki és szellemi hátteréről.


Helyszín: Producer School, 1074 Budapest, Szövetség utca 35.

Kezdés: 2021.11.11. 18:00-21:30 (4 alkalom csütörtökönként)
JELENTKEZÉS: https://producerschool.hu/belocca-masterclass

 Kapcsolódó cikkek