Debrecen legkeményebb techno buliját hozza a tavaszi napéjegyenlőség

2020.03.11. -

Március 21-én csillagászati tavasz lesz, amit Svetec féle technóval ünnepel a Black Out.

 

 

Úgy tűnik, egészen ’véletlenül’ Debrecen egyik legfrissebb szervező csapata, a Black Out Production ráérzett a különleges napokon tartandó techno eseményekre. Azután, hogy az évezred 5. szökőnapjára szervezték első éves fennállásukat hivatott bulijukat, most a soron következőt már a tavaszi napéjegyenlőség időpontjára időzítették.

 

 

A februári szeánsz egyébként minden debreceni köszöni szépen, jól sikerült, Bernáthy Zsiga tökéletes live rohamába akasztotta a kampót, mely végig robogott az ütemes lendületen, melyet most egy újabb honi arc szettje követ majd március 21-én, ami egyébként a költészet világnapja is!

 

 

A techno is egyfajta költészet, melyet ez alkalommal Svetec testesít meg a cívis városba, aki több mint 10 éve nem lépett fel Debrecenben ezzel az alteregójával,  mely közben az elmúlt évtizedben olyan helyeken is járt, mint a holland Awakenings Festival, a spanyol Aquasella Festival, vagy éppen a Fabrik Madrid, ahol hatszor is megfordult.

 

 

A jellemzően hard techno ütemekkel felvértezett producer saját kiadóval is büszkélkedhet, de a Mad Made mellett olyan kiadóknál is jelentek meg munkái, mint az AudioCode, Distorted, Animasola, vagy épp a Combat Skill kiadók.

 

 

A jellemzően hard techno-ban utazó Svetec vélhetően nem fogja kímélni Debrecen party-népét, melyet a Black Out csapat és Somazed fellépése mellett még egy eddig nem hallható érdekesség is kiegészít. A Universe párossal lesz kerek ez a már javában tavaszi éjszaka, melyre ez alkalommal is válthatunk elővételben jegyeket.

Így éri el a keleti országrészt idén a csillagászati tavasz, ami valljuk be, bárhonnan nézve irigylésre ad okot, pláne, hogy ezzel a felhozatallal Debrecen talán tényleg legtempósabb éjszakájába nézhetünk bele március 21-én, szombaton!