Manipulált fiatal tehetség a láthatáron!

2019.04.26. -

Április 8-án jelent meg a legújabb Manipulated Music kiadvány, melyen egy teljesen friss magyar művész mutatkozik be – ezt szó szerint kell érteni, hiszen Joezeff Plano legelső kiadott zenéiről beszélünk. A kiadó kiemelt figyelmet fordít a magyar művészek munkáinak gondozására, előszeretettel karolnak fel máshol még nemigen hallott előadókat is.

Joezeff Planot a 90-es években fertőzte meg a techno, a „kazettás” korszakban kezdtett el ismerkedni a dj szakmával. Az iskolai bulik után kezdte el érezni, hogy nem a zenék lejátszása, hanem azoknak készítése okoz igazi örömet számára. Stílusában igyekszik a régmúlt emlékeit felidézni, miközben az egyedi, ámde emészthető hangzásvilágot keresi. A techno számára nem „sport”, vagy élvezeti cikk, hanem maga az élmény.

Az EP-re két track került fel, mindkettő meglehetősen dinamikusra sikeredett A Spider egy leheletnyivel visszafogottabb társánál, picivel sejtelmesebb hangzásvilágot képvisel, míg a Bonsai egy igazi „hajtós” darab, 135 BPM-en repeszt, a keményebb ütemek kedvelői bizonyosan meg lesznek elégedve a zene lendületességével.

A kiadvány természetesen elérhető és megvásárolható a Beatporton:

http://classic.beatport.com/release/bonsai-spider/2547151

A kiadó továbbra várja a demokat a következő mail címre azoktól, akik érdekeltek lennének abban, hogy munkájuk egy magyar kiadó gondozásában jelenjen meg:

manipulatedrec@gmail.com

Kellemes hallgatózást hozzá!