Party adatok

Szombat
13
Október
2018
Astra Music Club Grand Opening Party
Korhatár: 16+
Mindenkinek: 1.500 HUF 22:00-00:00 között
Mindenkinek: 1.800 HUF 00:00-05:00 között

Party leírása

Kedves Barátunk!

Nagy izgalommal vágtunk bele hónapokkal ezelőtt egy új klub születésébe, hogy egy minőségi, minden igényt kielégítő szórakozóhelyet, rendezvény helyszínt - egy valódi klubot alkossunk.
Úgy éreztük Hódmezővásárhelyen és a régióban igény van egy új, minőségi, egyszerre impozáns és szerethető modern klubra, melyet ezennel megnyitunk!
Az október 13-i Grand Opening eseményen az ország két népszerű sztár lemezlovasát és a környék tehetségeit vonultatjuk fel, egy "mini fesztivál" line upját idéző programban. ANDRO-t nem kell bemutatnunk senkinek, a többször is az év dj-jének választott fellépő generációk bálványa, egyedi és csak rá jellemző zenei világával szinte mindent elért már a szakmában amit lehet... Mellette a női lemezlovasok legújabb idolja YAMINA áll majd a pult mögé, aki üstökösként robbant be a hazai dj kultúrába. Szó szerint berobbant, hiszen őrült dj szetjei, fergeteges showja a pultban mindenkit magával ragadt és a régióban is hatalmas rajongó táborra tett szert. Az ifjabb nemzedéket a TESIS BULIK egyik legszerethetőbb házigazdája VICKTOR SMITH képviseli majd, akit a Körös-Toroki Laguna klub rezidense CARL COZMO egészít majd ki.

LINE UP:
★ Andro
★ Yamina
★ Vicktor Smith
★ Carl Cozmo

JEGYEK:
Helyszínen: 00-ig 1500 HUF, utána: 1800 HUF
Start: 22:00
End: 05:00

JÁTÉK:
❶Hívd meg legalább 100 ismerősöd
❷Oszd meg az eseményt!
❸Komentben írd ki: Astra Music Club Nyitóbuli!

Belépés: 16 éven felülieknek! 18 év alattiakat szeszesitallal nem szolgálunk ki! A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

Érdekelnek a további program lehetőségek? Van még!

A klub eseményei

Videók