Party adatok

Szombat
07
Szeptember
2019
Astra Music Club Season Opening / Miguel Bastida 09/07
Mindenkinek: 2.500 HUF 22:00-00:00 között
Mindenkinek: 2.990 HUF 00:00-05:00 között

Party leírása

Sziasztok!

Ahogy korábban említettük, az eddigiektől eltérően fog működni a klub. Szeptemberben, októberben és novemberben is csak 1 kiemelt partit tartunk a korábbiaktól eltérően nemzetközi sztár lemezlovasokkal! Első vendégünk a spanyol tech house sztár lesz:

Miguel Bastida [SPAIN]

Aki 14 éves kora óta foglalkozik elektronikus zenével. 2015-ben nagyot robbantott a Moudness című zenéjével, pályája azóta is felfele ível. Dolgozott Umek,Mark Knight,Mark Marzenit és Dubfire kiadójára is.
Az összes nagy sztár mint pl : Richie Hawtin,Paco Osuna, Luciano vagy épp Dubfire is pörgeti a zenéjét. Saját kiadója a Be One Records is nagy sikereket hozott számára.
A világ legjobb klubjaiban és fesztiváljain találkozhatsz vele, és ezúttal az Astra-ban is !


Son-Tec (korábban Snake Sedrick)

12 saját bakelit lemezzel rendelkezik, kb 50 mixcdn szerepelt olyan válogatásokon mint Renaissance Master Series,Amnesia Ibiza vagy Global Underground.
2006 és 2008 között 14 országban lépett fel 36 alkalommal pl.: Emirátusok, Libanon,Törökország, Görögország, Románia, Szerbia, Anglia, Csehország stb.
2007-től egy jelentős stílusváltás indul meg életében, a korábbi dark progressive hangzás ettől kezdve már nem jellemző rá.
2013-tól a keményebb ütemek irányába fordul, techno és tech house stílusban mozog.
Son-Tec zenét azóta szinte minden sztár játszott már,Richie Hawtin, Mark Reeve, Nicole Moudaber, Stefano Noferini,Carlo lio,Paco Osuna és sokan mások.


Daniel Meister

A fiatal tehetség már rengeteg külföldi országban megfordult pl: Svájc, Németország, Románia, Ausztria,Luxemburg,Szerbia, Szlovákia stb.
Ezen kívül a Beatport-on több szerzeménye is a top 10-es helyen végzett!Jelenleg is a legjobban értékelt előadói között tartózkodik minimal/deeptech kategóriában a Világon!
Olyan Dj-k játszák a zenéit mint pl: Nicole Moudaber, Dennis Cruz ,Marco Carola, Stefano Noferini és még sorolhatnánk. Daniel hazánk egyik kiemelkedő újgenerációs büszkesége.Dave Colorado

Ha az új generációs Underground DJ-k ről beszélünk nem tudunk nem elsiklani Dave Colorado melett. Colorado és munkássága az elmúlt egy évben igazán figyelemre méltó a hazai éjszakában.
A bajai Halfőzőfeszt DJ Fesztivál házigazdájaként ismerhetitek talán a legtöbben de rendszeresen járja Budapest nagyobb club-jait illetve Pécs és környékbeli Underground Fesztiválokat is.
Dave neve a legtöbbször külföldi Világsztárok mellett szerepel mint pl Matthis Tanzmann, Matt Sassari, Dennis Cruz, Marco Faraone. A Happy Tech House stílust képviselve robbantja fel a táncparkettet.
Produceri munkássága is figyelemre méltó. Rendszeresen jelenik meg zenéje az olasz Shake recordings-nál de már volt TOP-os megjelenése az orosz Baikonur kiadónál is.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+ Új személyzet
+ Új hang és fénytechika
+ Új dj pult

A belépőjegy megváltása egyszeri belépésre jogosít fel!
A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!
Jegyárak éjfélig: 2500 FT
Éjfél után 2990 FT

Jegyelővétel : 2200 ft Csende Keresztélynél!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014970842896&ref=br_rs

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Szeretettel várunk mindenkit az Astra Season Opening bulijára!

Érdekelnek a további program lehetőségek? Van még!

A klub eseményei